.: HISTORIEN OM OS :.

KENNEL SKYLOCK

Historien om kennelen startede i 1992, hvor Laila får kennelmærket ”Skylock”. Dette bliver startskuddet på en kennel og et avlsarbejde af Golden Retrievere, som i dag ligger navn til mange smukke og dejlige hunde i både Danmark og udlandet.
Det første registrerede kuld med kennelnavnet Skylock var i 1997, siden dengang har vi kun kunne tilskrive endnu flere kuld under vores opdræt. En passion og et avlsarbejde som har udviklet sig og er blevet tilpasset gennem tiden, til netop de hunde, som vi stolt har lagt navn til og fortsat gør. Hunde som vi kan sende ud i den store verden, klar på livets nye udfordringer og rustet til en ny tilværelse i en nyt hjem og den kommende familie.

I dag består Kennel Skylock af et team mellem Laila, Birgitte og Simone. 3 skøre hundetosser som elsker det at have hund, og har en stor passion for de skønne Golden Retrievere.

Historien om os starter helt tilbage til 1995 hvor Birgitte og hendes mands første golden, skulle i pasning hos Lailas forældre, som dengang havde en hundepension. I takt med venskabet voksede og deres hund blev ældre, foreslog Laila ideen om, at få en hund nr 2. Det skulle siden hen vise sig, at netop denne hund, Skylock Gift of Faith, ikke kun var starten på et unikt og i dag gammelt venskab, men også blev den først samejet avlstæve mellem os.

Simone som er datter af Birgitte, er derfor altid vokset op med hunde omkring sig, og kennellivet har altid været en naturlig fælles interesse i vores venskab - samt passionen for hunde og avl. I takt med årene som gik og antallet af hunde som voksede, stod vi nu 3 personer med 6 samejet hunde og et tæt venskab som har stået sammen gennem tykt og tyndt de sidste mange år.

I 2016 blev vi enige om, at vi 3 skulle køre Kennel Skylock videre sammen, da vi de sidste 13 år altid har rådført os med hinanden og anser hinanden ikke kun som tætte venner men også som gode sparingspartnerere. Selvom Skylock er en kennel som Laila grundlagde tilbage i 1992, og hidtil selv har haft, har vi ikke været i tvivl om, at beslutningen om at køre Kennel Skylock videre sammen var det helt rigtige valg. Vi blev enige om, at med vores fælles viden og tilgang til hundeverden, kunne vi skabe et solidt fundament for vores videre avl af Skylock hunde.

Noget der for os, som opdrættere, er meget vigtigt er hundenes temperament og ikke mindst sundhed. Vi går derfor meget op i specielt dette, når vi laver vores avlsarbejde og research bag et kommende kuld hvalpe. Vores mål er at avle sunde, stabile hunde med et fantatisk temperament, som både egner sig til træning, udstilling og ikke mindst som skønne familiehunde - en følgesvend for livet.