Enya er en stabil, meget tillidsfuld og kærlig tæve, som altid er klar og frisk på nye udfordringer. Enya er af sind meget nysgerrig og udforskende for hendes omgivelser og elsker at opleve nye ting. Hun er meget trænings villig, og kan både arbejde med vildt og lydighed. Hun er en tæve, som er meget energisk, når hun er ude, om det så er til træning, udstilling, på prøve eller i hundeskov.
Hjemme er Enya en tæve, som er tæt knyttet til familien, hvor man kan finde hende på "stampladsen" i sofaen. Her er hun meget rolig, men er også altid klar, hvis der nogen som byder op til leg. Enya har udstillingsmæssigt klaret sig rigtig flot, også til prøve hvor hun blev dagens bedste brugsprøvehund med max point ud af 14 tilmeldte hunde, efter kun 2 ugers træning!

Max er en meget smuk, stabil hanhund, som hviler i sig selv med et fantatisk temperment. Han er ekstrem kærlig, og giver gerne sin kærlighed helt ufortrødent til dem han møder på sin vej. Han har trods din meget unge alder, allerede vundet rigtig meget herhjemme og vi er meget spændte på hans fremtid. 
Hjemme er Max meget kærlig, opmærksom og nysgerrig, men falder også til ro i sine omgivelser og slapper helt af usanet selskab. 

 

Vi ser derfor meget frem til hvalpene efter Enya og Max, som vi forventer er hvalpe med masser af gåpåmod, nysgerrighed og ikke mindst smukke, kærlige hunde, præcis som deres forældre. Hunde som kan bruges både til træning, udstilling og som fantatiske familie hunde.