.: HUNDE :.

Her hos Kennel Skylock har vi pt 9 hunde boende som bruges i avl, heraf 5 hanner og 3 tæver. De bor alle sammen med os inde i huset som en del af familien, da vi synes det er meget vigtig at være i tæt kontakt med vores hunde. 
Vi værtsætter alle vores hunde og deres forskelligheder, både som individer men også som del af en større flok og ikke mindst som en del af vores familie. 
Hos os er det vigtigt at alle vores hunde kan sammen uanset alder og køn. En flok som er i harmoni, men hvor der også er en indbyrdes respekt for hinanden. 

Vi ligger stort vægt på, at vores hunde er socialiseret, holdt 
sunde og ikke mindst i god kondition. Vi tager derfor flere gange om ugen i både hundskov og til standen, hvor hundene kan få lov at løbe frit og bare være de tossede glade hunde, som de nu engang er. 

Derudover holder vi dem også i kondition med svømning, da vi mener et er et sundt alternativ til at motionere uden at belaste led, Vi har en speciel aftale med et svømmecenter, hvor vi kommer og svømmer med alle hundene. 

For os er det vigtigt at vores hunde har de bedste muligheder for at blive det bedste de kan, og vi nyder se dem udvikle sig til de fantastiske hunde, som de alle er.